Vava- Home Made Hot Ajvar 540gr

by Vava
$6.99
• Një specialitet maqedonas!
 • Specat e kuq të qëruara me dorë dhe piper të kuq djegës janë të pjekur në një furrë dhe të përzier me patëllxhan të pjekur dhe hudhër. 
 •  Ky ajvar është i djegëst
 • 🌶️ Spicy
🥄 Peshon 540gr

  Customer Reviews

  Based on 2 reviews Write a review
  Sale

  Unavailable

  Sold Out