Gullash

Podravka- Gullash i Lopës 300gr
$5.99

Podravka- Gullash i Lopës 300gr

Podravka

Gulash lope i prodhuar nga Podravka  Mishi i gulashit është bërë me copa të përgatitura në salcë të shijshme, duke përdorur vetëm bimët dhe erëzat...

View full details
$5.99
Fant- Erëza(Seasoning) për Gullash 65gr
$1.69

Fant- Erëza(Seasoning) për Gullash 65gr

Podravka

Përzierje erëzash nga Podravka Bëni gatimin tuaj më të shpejtë dhe më të lehtë me këto erëza të këndshme në një paketë - gjithçka që ju nevojitet ...

View full details
$1.69
Sale

Unavailable

Sold Out