Bash Home Made Ajvar Hot 680 gram

Bash Home Made Ajvar Hot 680 gram

$7.98

• Ajvar djegës i prodhuar nga Bash.

  • Ajvari mund të shërbehet si një shtesë për ushqim, pasuron ushqimin në fazën e gatimit ose pjekjes dhe është mjaft i shijshëm. 
  • 🥄 Peshon 680g.
  •  Ky ajvar është i djegëst 🌶️ Spicy
-
+
wishlist
Type Unknown Type
Vendor Bash Ajvar

• Ajvar djegës i prodhuar nga Bash.

  • Ajvari mund të shërbehet si një shtesë për ushqim, pasuron ushqimin në fazën e gatimit ose pjekjes dhe është mjaft i shijshëm. 
  • 🥄 Peshon 680g.
  •  Ky ajvar është i djegëst 🌶️ Spicy