Bash Home Made Ajvar Mild 680 gram

Bash Home Made Ajvar Mild 680 gram

$7.98

• Ajvar i prodhuar nga Bash.

  • Ajvari mund të shërbehet si një shtesë për ushqim, pasuron ushqimin në fazën e gatimit ose pjekjes dhe është mjaft i shijshëm. 
  • 🥄 Peshon 680g.
-
+
wishlist
Type Unknown Type
Vendor Bash Ajvar
• Ajvar i prodhuar nga Bash.

  • Ajvari mund të shërbehet si një shtesë për ushqim, pasuron ushqimin në fazën e gatimit ose pjekjes dhe është mjaft i shijshëm. 
  • 🥄 Peshon 680g.