Biljana- Ajvar Home Made (Hot) 670gr

by Biljana
$7.99
 • Ajvari është një përbërje perimesh e bërë nga speca të kuq të pjekur dhe patëllxhan.
 • Prodhuar nga përbërësit më të mirë nga Biljana! Shijoni perimet e ndryshme të përziera së bashku në mënyrë të përkryer. 
 • 100% natyral. 
 • Ky ajvar është i djegëst 
 • Spicy
🥄 Peshon 670gr

                 

  Customer Reviews

  Based on 4 reviews Write a review
  Sale

  Unavailable

  Sold Out