Turshi

Vava- Feferonka të Verdha (Hot) 530gr
$4.69

Vava- Feferonka të Verdha (Hot) 530gr

Vava

 Feferonka të verdha djegëse prodhuar nga Vava, të njohura ndryshe edhe si speca mesdhetare Janë 100% natyrale, pa gluten, konservues dhe shije ap...

View full details
$4.69
Vava- Speca Të Kuqe Të Vogla me Djathë 540gr
$8.99

Vava- Speca Të Kuqe Të Vogla me Djathë 540gr

Vava

Speca të kuq të vegjël me djathë, prodhuar nga Vava Përzierja është thjesht e mrekullueshme 🥄 Peshon 540gr

$8.99
Vava- Kastraveca të vegjël turshi 540gr
$3.99

Vava- Kastraveca të vegjël turshi 540gr

Vava

Kastraveca të vegjël turshi, prodhuar nga Vava 100% natyralë Asnjë ngjyrë artificiale, shije ose konservues 🥄 Peshon 540gr

$3.99
Vava- Speca të Kuq Turshi të Pjekur në Zjarr me Huder 550gr
$4.99

Vava- Speca të Kuq Turshi të Pjekur në Zjarr me Huder 550gr

Vava

Specat e kuq të pjekur janë një klasik i lashtë, dhe Vava prodhon një ndër më të mirët Piqen me hudhër, pastaj turshi në një salcë të lehtë me uth...

View full details
$4.99
Laker Turshi 4lb
$9.99

Laker Turshi 4lb

FreshAlb

 E Importuar nga Maqedonia This item is a cold/frozen item shipped with IcePacks. Depending on your location from our warehouse(New York) we highl...

View full details
$9.99
Vava- Speca Të Mbushur me Djathë 540gr
$8.99

Vava- Speca Të Mbushur me Djathë 540gr

Vava

Speca, domate dhe djathë, të prodhuar nga Vava Këta speca të përzierë janë nga më të mirët 🥄 Peshon 540gr

$8.99
Vava- Feferonka te Verdha (Hot) 510gr
$4.69

Vava- Feferonka te Verdha (Hot) 510gr

Vava

 Feferonka të gjelbërta djegëse prodhuar nga Vava, të njohura ndryshe edhe si speca mesdhetare Janë 100% natyrale, pa gluten, pa konservues dhe sh...

View full details
$4.69
Lutenica- Home Made Roasted Vegetable Spread Vava 550gr
$7.99

Lutenica- Home Made Roasted Vegetable Spread Vava 550gr

Vava

E prodhuar nga Vava, është një përzierje djegëse, e bërë në shtëpi, e zezë me speca të pjekura të kuqe dhe fefferoni, domate, karrota dhe hudhra Ë...

View full details
$7.99
Home Made Gravqe ne Tavqe Pasul VAVA 520gr
$7.39

Home Made Gravqe ne Tavqe Pasul VAVA 520gr

Vava

• Sallatë mesdhetare me fasule të pjekura nga Vava • Kjo është një nga pjatat unike nga rajoni i Ballkanit dhe Vava e bën pikërisht ashtu siç e di...

View full details
$7.39
Sale

Unavailable

Sold Out