Napolitanke

Kras- Napolitanke  me Lajthi 330gr
$2.99

Kras- Napolitanke me Lajthi 330gr

Kras

Biskota Kras Miell gruri, ëmbëlsues: izomalt, saharinë; (palmë, shea), miell soje me yndyrë të plotë, lajthi 6%, pluhur kakao me yndyrë të reduktu...

View full details
$2.99
Kras- Napolitanke me Cokollatë 250gr
Sold out
$3.49

Kras- Napolitanke me Cokollatë 250gr

Kras

Wafer të mbuluara me çokollatë. Prodhuar nga Kras. 🥄 Pesha 250gr

$3.49
Sold out
Jadro- Wafers Napolitanke 200gr
$1.99

Jadro- Wafers Napolitanke 200gr

Jadro

Jadro Jadro napolitanke Oferta me mbushje të qumështit dhe kakao, origjinal 200g, 7,05 oz (paketë 4) Me qumësht dhe mbushje kakao, Origjinale 🥄 P...

View full details
$1.99
Evropa- Wafers me Lajthi 270gr
$1.99

Evropa- Wafers me Lajthi 270gr

Evropa

Vafer të mbushur me krem lajthie.  Prodhuar nga Evropa. Janë thjesht të shijshme. 🥄 Pesha 270gr

$1.99
Kras- Napolitankë me Cokollatë 500gr
Sold out
$5.49

Kras- Napolitankë me Cokollatë 500gr

Kras

Napolitankë me çokollatë Napolitankë e mbushur me krem çokollatë dhe e mbuluar me çokollatë.  Prodhuar nga Kras. 🥄 Pesha 500gr

$5.49
Sold out
Evropa- Waffers me Krem Kafeje 270gr
$2.49

Evropa- Waffers me Krem Kafeje 270gr

Evropa

Vafer të mbushur me krem kafeje Prodhuar nga Evropa Janë thjesht të shijshme 🥄 Pesha 270gr

$2.49
Kras- Napolitanka Nougat 330gr
$2.99

Kras- Napolitanka Nougat 330gr

Kras

Biskota Kras Miell gruri, ëmbëlsues: izomalt, saharinë; (palmë, shea), miell soje me yndyrë të plotë, lajthi 6%, pluhur kakao me yndyrë të reduktu...

View full details
$2.99
Evropa- Wafers Nougat 300gr
$2.49

Evropa- Wafers Nougat 300gr

Evropa

Vafer të mbushur me nougat Prodhuar nga Evropa Janë thjesht të shijshme 🥄 Pesha 300gr

$2.49
Kras- Napolitanke Mocca 330gr
$2.99

Kras- Napolitanke Mocca 330gr

Kras

Biskota Mocca Wafers Karst i Napolitanke në një kuti prej 11.6oz (330g). Një kombinim i jashtëzakonshëm i pllakave crunchy dhe një shumëllojshmëri...

View full details
$2.99
Ulker- Rulokat Wafers 150gr
$1.99

Ulker- Rulokat Wafers 150gr

FreshAlb

Përbërësit:Sheqer, vaj vegjetal i hidrogjenuar, miell gruri, lajthi, pluhur qumështi, pluhur kakao, kripë, perberes natyral te shijes. 🥄Peshon ...

View full details
$1.99
Sale

Unavailable

Sold Out