çaj

Çaj Kamomile Podravka 20 copa - 20 g
$1.99

Çaj Kamomile Podravka 20 copa - 20 g

Podravka

• Podravka • Më e mira është e ngrohtë kur vajrat esenciale të kamomilës, të cilat i japin vetitë e dobishme, punojnë në mënyrë optimale. • Kur don...

View full details
$1.99
ÇAJ Filiz 500 gr
$7.99

ÇAJ Filiz 500 gr

FreshAlb

Çaji Filiz përmban një sasi të lartë të gjetheve bud të bimëve për çaj. Cilësia e përzierjes është e dukshme për të gjithë ata që e shijojnë atë....

View full details
$7.99
Çaj Menta Franck 20 cope- 30 gram
$1.99

Çaj Menta Franck 20 cope- 30 gram

Franck

• Franck 🥄 Pesha 30g • Përshkrimi • Nenexhik çaji bimor • Kushtet e magazinimit • Ruani në një vend të thatë. • Përbërësit • Një fletë mente

$1.99
Sheqer ne Kocke 750 g
$4.69

Sheqer ne Kocke 750 g

Spektar

• Sheqeri• Spektri• Me dëshirën për të ëmbëlsuar çdo moment të rëndësishëm për ju, ne prodhojmë dhe mbushim sheqerin më të mirë të bardhë kristal🥄 ...

View full details
$4.69
Çaj Lipa Franck 20 copa - 40 gram
$2.99

Çaj Lipa Franck 20 copa - 40 gram

Franck

• Franck • Përshkrimi i produktit - 🥄 Pesha 40g • Përshkrimi • Bisht i bimës bimor • Udhëzime për përdorim • Mbushni qesen filtruese me 2 dl ujë të...

View full details
$2.99
Gota te çajit Pasabahce 6 copa
$14.99

Gota te çajit Pasabahce 6 copa

FreshAlb

Gota per caj 6 cope

$14.99
Gjygyma Sahane (Tea Pot)
$44.99

Gjygyma Sahane (Tea Pot)

FreshAlb

Gjygyma per caj

$44.99
Sale

Unavailable

Sold Out