Smoki & Shtapiqa

Vitaminka- Stobi Flips Smoki 40gr
$0.79

Vitaminka- Stobi Flips Smoki 40gr

Vitaminka

Smoki prodhuar nga Vitaminka. Aroma mbresëlënëse e bën Stobi Flips një snack ideal për çdo rast, në çdo kohë të ditës. Shije e parezistueshme që t...

View full details
$0.79
Vitaminka- Stobi Flips Smoki 150gr
$1.99

Vitaminka- Stobi Flips Smoki 150gr

Vitaminka

Smoki prodhuar nga Vitaminka. Aroma mbresëlënëse e bën Stobi Flips një snack ideal për çdo rast, në çdo kohë të ditës. Shije e parezistueshme që ...

View full details
$1.99
Vitaminka- Stobi Flips Smoki  85gr
$1.29

Vitaminka- Stobi Flips Smoki 85gr

Vitaminka

Smoki prodhuar nga Vitaminka. Aroma mbresëlënëse e bën Stobi Flips një snack ideal për çdo rast, në çdo kohë të ditës. Shije e parezistueshme që t...

View full details
$1.29
Ulker- Shtapiqa 220gr
$1.79

Ulker- Shtapiqa 220gr

FreshAlb

Shtapiqa të prodhuar nga Ulker. Përbërësit: Mielli i grurit, vaj vegjetal i hidrogjenuar, kripë dhe maja. Nutrition facts: Për 100gr: Energji...

View full details
$1.79
Tadim- Fara Luledielli 340gr
$4.49

Tadim- Fara Luledielli 340gr

FreshAlb

Fara luledielli nga TadimKënaqësia e netëve të gjata të dimrit para TV, përbërës thelbësor i muajve të nxehtë të verës, një pjesë e pandashme e l...

View full details
$4.49
Eti- Shtapiqa me Susam 126gr
Sold out
$1.99

Eti- Shtapiqa me Susam 126gr

Eti

Kraker me susam, prodhuar nga ETI Shtapiqa me susam të pjekur të veshur, të rafinuar 🥄 Pesha 126gr

$1.99
Sold out
Sale

Unavailable

Sold Out