Bash Home Made Ajvar Hot 300 gram

$4.50
• Ajvar djegës i prodhuar nga Bash.

  • Ajvari mund të shërbehet si një shtesë për ushqim, pasuron ushqimin në fazën e gatimit ose pjekjes dhe është mjaft i shijshëm. 
  • 🥄 Peshon 300g.
  •  Ky ajvar është i djegëst 🌶️ Spicy
Sale

Unavailable

Sold Out