Keksa

Kras Napolitanke Lajthi 330 g
$2.99

Kras Napolitanke Lajthi 330 g

Kras

• Biskota• Kras• Miell gruri, ëmbëlsues: izomalt, saharinë; (palmë, shea), miell soje me yndyrë të plotë, lajthi 6%, pluhur kakao me yndyrë të redu...

View full details
$2.99
Kras Keksa Per Caj 500 gram
$3.99

Kras Keksa Per Caj 500 gram

Kras

• Biskota çaji, prodhuar nga Kras • Biskotat e çajit janë një shtesë perfekte për mëngjesin tuaj • E përsosur për çaj, kafe dhe qumësht 🥄 Peshojn...

View full details
$3.99
Petit Beure Biskota Eti 200 gram
$1.49

Petit Beure Biskota Eti 200 gram

Eti

• Të prodhuara me qumësht të freskët, biskotat ETİ Petit Beurre shërbehen me çaj ose përdoren për të bërë ëmbëlsira dhe tortë • Bëhen me brumë të ...

View full details
$1.49
Kras Santea Mix Keksa 450 g
$4.99

Kras Santea Mix Keksa 450 g

Kras

• Kras Keks• Një përzierje e biskotave të çajit🥄 Pesha 450g

$4.99
Jadro Wafers Napolitanke 200 g
$1.99

Jadro Wafers Napolitanke 200 g

Jadro

• Jadro • Jadro napolitanke Oferta me mbushje të qumështit dhe kakao, origjinal 200g, 7,05 oz (paketë 4) • Jashtë me qumësht dhe mbushje kakao, Ori...

View full details
$1.99
Evropa Wafers Lajthi 270 gram
$1.99

Evropa Wafers Lajthi 270 gram

Evropa

• Vafer të mbushur me krem lajthie. • Prodhuar nga Evropa. • Janë thjesht të shijshme. 🥄 Peshojnë 270g.

$1.99
Kras Keksa me Cokollade Domacica 300 g
$2.99

Kras Keksa me Cokollade Domacica 300 g

Kras

• Biskota• Një përzierje e biskotave të çajit• Kras🥄 Peshon 300g

$2.99
Fino Keksa me Kakao 300 g
$3.49

Fino Keksa me Kakao 300 g

Kras

• Kraš • Përshkrimi • Biskota me një formë të njohur të rrumbullakët të mbushur me krem kokosi të shijshme. • Pasuria e erës dhe shijes rrjedh nga ...

View full details
$3.49
Evropa Waffers Mocca 270 gram
$2.49

Evropa Waffers Mocca 270 gram

Evropa

• Vafer të mbushur me krem kafeje • Prodhuar nga Evropa • Janë thjesht të shijshme 🥄 Peshojnë 270g

$2.49
Biskrem Ulker 205 gr
$2.49

Biskrem Ulker 205 gr

FreshAlb

Biskrem- biskota te mbushura me krem kakao. Përbërësit:        miell gruri, çokollatë (sheqer, kakao, gjalpë, pluhur qumështi, pluhur kakao),   ...

View full details
$2.49
Kras Napolitanka Nougat 330 g
$2.99

Kras Napolitanka Nougat 330 g

Kras

• Biskota• Kras•Miell gruri, ëmbëlsues: izomalt, saharinë; (palmë, shea), miell soje me yndyrë të plotë, lajthi 6%, pluhur kakao me yndyrë të reduk...

View full details
$2.99
Petit Beure Keksinni 800 gram
$3.49

Petit Beure Keksinni 800 gram

FreshAlb

• Të prodhuara me qumësht të freskët, pa yndyrna, biskotat Keksinni Petit Beurre shërbehen me çaj ose përdoren për të bërë ëmbëlsira dhe tortë • B...

View full details
$3.49
Evropa Wafers Nougat 300 gram
$2.49

Evropa Wafers Nougat 300 gram

Evropa

• Vafer të mbushur me nuga • Prodhuar nga Evropa • Janë thjesht të shijshme 🥄 Peshojnë 300g

$2.49
Vincinni Keksa Per Caj me çokollatë 400 gram
$2.49

Vincinni Keksa Per Caj me çokollatë 400 gram

Vincinni

• Biskotat e çajit nga Vincinni janë biskota që japin një kombinim perfekt me kafe ose çaj • Me çokollatë 🥄 Peshojnë 400g

$2.49
Moto Keksa me Kakao 360 g
$3.79

Moto Keksa me Kakao 360 g

Sloboda

• Biskota• Një kombinim ideal i çajit të lehtë dhe të errët të mbushur me kakao të shijshme që shkrihet ngadalë në gojë, duke e bërë kënaqësinë e ë...

View full details
$3.79
Kras Napolitanke Mocca 330 g
$2.99

Kras Napolitanke Mocca 330 g

Kras

• Biskota• Mocca Wafers Karst i Napolitanke në një kuti prej 11.6oz (330g). Një kombinim i jashtëzakonshëm i pllakave crunchy dhe një shumëllojshmë...

View full details
$2.99
Petit Beure Keksinni (Fat Free) 400 gram
$1.98

Petit Beure Keksinni (Fat Free) 400 gram

Vincinni

• Të prodhuara me qumësht të freskët, pa yndyrna, biskotat Keksinni Petit Beurre shërbehen me çaj ose përdoren për të bërë ëmbëlsira dhe tortë • B...

View full details
$1.98
Liri 7 Shije Biskotë 340 gram
$3.99

Liri 7 Shije Biskotë 340 gram

FreshAlb

Biskota nga Liri- një pako me 7 lloje biskotash të ndryshme me shumë shije. Peshon 340 gr dhe është prodhim vendor nga Kosova.

$3.99
Vincinni Keksa Per Caj 800 gram
$4.89

Vincinni Keksa Per Caj 800 gram

Vincinni

• Biskotat e çajit nga Vincinni janë biskota që japin një kombinim perfekt me kafe ose çaj • Me shije vaniljeje 🥄 Peshojnë 800g

$4.89
Liri Biskko Vanilla 190 gram
$2.79

Liri Biskko Vanilla 190 gram

FreshAlb

Biskota nga Liri- një pako me 5 lloje biskotash dhe wafers me shumë shije.   Peshon 190 gr dhe është prodhim vendor nga Kosova.

$2.79
Vincinni Gurabija 300g
$2.49

Vincinni Gurabija 300g

FreshAlb

•  Gurabija nga Vincinni me bajame. 🥄Peshon 300g  

$2.49
Sale

Unavailable

Sold Out