Lutenica- Home Made Roasted Vegetable Spread Vava 550gr

by Vava
$7.99
  • E prodhuar nga Vava, është një përzierje djegëse, e bërë në shtëpi, e zezë me speca të pjekura të kuqe dhe fefferoni, domate, karrota dhe hudhra
  • Është e mrekullueshme për mishin e pjekur në skarë, sidomos sallam dhe pulë

🥄 Pesha 550gr

Customer Reviews

Based on 2 reviews Write a review
Sale

Unavailable

Sold Out