Marco Polo Ajvar Homemade Mild 700 gram

Marco Polo Ajvar Homemade Mild 700 gram

$5.99

• Një përbërje e mrekullueshme e perimeve të pjekura të piperit

• Është e shijshme dhe e shëndetshme, me yndyrë të ulët, kripë dhe karbohidrate të ulta

• Ajvari mund të shërbehet si një shtesë për ushqim, pasuron ushqimin në fazën e gatimit ose pjekjes dhe është gjithashtu një përhapje e shijshme e bukës

🥄 Peshon 700g

-
+
wishlist
Type Ajvar
Vendor Marco Polo

• Një përbërje e mrekullueshme e perimeve të pjekura të piperit

• Është e shijshme dhe e shëndetshme, me yndyrë të ulët, kripë dhe karbohidrate të ulta

• Ajvari mund të shërbehet si një shtesë për ushqim, pasuron ushqimin në fazën e gatimit ose pjekjes dhe është gjithashtu një përhapje e shijshme e bukës

🥄 Peshon 700g