Ajvar Shtepiake Biljana Mild 670g

Ajvar Shtepiake Biljana Mild 670g

$6.49

• Ajvari është një përbërje perimesh e bërë nga speca të kuq të pjekur dhe patëllxhan.

  • Prodhuar nga përbërësit më të mirë, ky është ajvar i prodhuar në shtëpi! 
  • Shijoni perimet e ndryshme të përziera së bashku në mënyrë të përkryer. 
  • 100% natyral. 
  • 🥄 Peshon 670g.
-
+
wishlist
Type Ajvar
Vendor Biljana

• Ajvari është një përbërje perimesh e bërë nga speca të kuq të pjekur dhe patëllxhan.

  • Prodhuar nga përbërësit më të mirë, ky është ajvar i prodhuar në shtëpi! 
  • Shijoni perimet e ndryshme të përziera së bashku në mënyrë të përkryer. 
  • 100% natyral. 
  • 🥄 Peshon 670g.