Vegeta Podravka 2 Lbs (1 Kg)

Save 13%
$11.99
$10.49

• Vegeta është erëza e famshme europiane e cila ka pushtuar botën e gatimit modern

• Ndjehet përbërja e sofistikuar dhe e balancuar e shtatë perimeve të ndryshme

• Është një shtojcë e shijshme për supa dhe salca

🥄 Peshon 1kg

Customer Reviews

Based on 2 reviews Write a review
Sale

Unavailable

Sold Out