Podravka- Pekmez me Kumbulla 680gr

$7.99
  • Shija karakteristike, era dhe qëndrueshmëria e kumbullave janë rezultat i punës hulumtuese të ekspertëve të Podravkës dhe receta origjinale është inkorporuar në teknologjinë moderne të prodhimit.
  • Duke mbajtur aromën unike të pekmezit siç përdoret nga gjyshet tona.


🥄Pesha 680gr

Sale

Unavailable

Sold Out