Ajvar

Ajvar Home Made Vava Hot 540 g
$6.99

Ajvar Home Made Vava Hot 540 g

Vava

• Një specialitet maqedonas! Specat e kuq të qëruara me dorë dhe piper të kuq djegës janë të pjekur në një furrë dhe të përzier me patëllxhan të ...

View full details
$6.99
Ajvar Podravka Hot 350 g
$3.49

Ajvar Podravka Hot 350 g

Podravka

• Ju mund ta përdorni atë në formën e tij origjinale, si një pjatë anësore me sanduiçe të pjekur në skarë, salcice, ose si shtesë për salsice me de...

View full details
$3.49
Ajvar Podravka Mild 350 g
$3.49

Ajvar Podravka Mild 350 g

Podravka

• Përdorimi: Chutney (Ajvar) është i përshtatshëm për një kombinim modern të përbërësve të ngrënies, por edhe për përgatitjen e pjatave tradicional...

View full details
$3.49
Ajvar Shtepiake Biljana Mild 670g
$7.99

Ajvar Shtepiake Biljana Mild 670g

Biljana

• Ajvari është një përbërje perimesh e bërë nga speca të kuq të pjekur dhe patëllxhan. Prodhuar nga përbërësit më të mirë, ky është ajvar i prodhu...

View full details
$7.99
Ajvar Vipro Grand 540 g
$6.99

Ajvar Vipro Grand 540 g

Vipro

• Vipro Grand Shtëpiake Mild Ajvar 540g • Të gjitha perberesit jane Natyrore 🥄 Peshon 540g

$6.99
Bash Home Made Ajvar Hot 300 gram
$4.50

Bash Home Made Ajvar Hot 300 gram

Bash Ajvar

• Ajvar djegës i prodhuar nga Bash. Ajvari mund të shërbehet si një shtesë për ushqim, pasuron ushqimin në fazën e gatimit ose pjekjes dhe është ...

View full details
$4.50
Bash Home Made Ajvar Hot 680 gram
$7.98

Bash Home Made Ajvar Hot 680 gram

Bash Ajvar

• Ajvar djegës i prodhuar nga Bash. Ajvari mund të shërbehet si një shtesë për ushqim, pasuron ushqimin në fazën e gatimit ose pjekjes dhe është ...

View full details
$7.98
Bash Home Made Ajvar Mild 300 gram
$4.50

Bash Home Made Ajvar Mild 300 gram

Bash Ajvar

• Ajvar i prodhuar nga Bash. Ajvari mund të shërbehet si një shtesë për ushqim, pasuron ushqimin në fazën e gatimit ose pjekjes dhe është mjaft i...

View full details
$4.50
Bash Home Made Ajvar Mild 680 gram
$7.98

Bash Home Made Ajvar Mild 680 gram

Bash Ajvar

• Ajvar i prodhuar nga Bash. Ajvari mund të shërbehet si një shtesë për ushqim, pasuron ushqimin në fazën e gatimit ose pjekjes dhe është mjaft i...

View full details
$7.98
Biljana Ajvar Hot 670g
$7.99

Biljana Ajvar Hot 670g

Biljana

• Ajvari është një përbërje perimesh e bërë nga speca të kuq të pjekur dhe patëllxhan. Prodhuar nga përbërësit më të mirë nga Biljana! Shijoni pe...

View full details
$7.99
Lutenica Home Made Roasted Vegetable Spread Vava 550 g
$7.99

Lutenica Home Made Roasted Vegetable Spread Vava 550 g

Vava

• E prodhuar nga Vava, është një përzierje djegëse, e bërë në shtëpi, e zezë me speca të pjekura të kuqe dhe fefferoni, domate, karrota dhe hudhra ...

View full details
$7.99
Mama's Ajvar Hot 550 gram
$8.99

Mama's Ajvar Hot 550 gram

Mama's Ajvar

• Një specialitet maqedonas, i prodhuar nga Mama! • Specat e kuq të qëruara me dorë dhe piper të kuq djegës janë të pjekur në një furrë dhe të për...

View full details
$8.99
Mamas Ajvar Mild 550 gram
$8.99

Mamas Ajvar Mild 550 gram

Mama's Ajvar

• Një specialitet maqedonas, i prodhuar nga Mama! • Speca të kuq të qëruar, të pjekur në furrë dhe të përzier me patëllxhan e hudhër • Kjo përhap...

View full details
$8.99
Marco Polo Ajvar Homemade Mild 700 gram
Save 33%
$6.00
$4.00

Marco Polo Ajvar Homemade Mild 700 gram

Marco Polo

• Një përbërje e mrekullueshme e perimeve të pjekura të piperit • Është e shijshme dhe e shëndetshme, me yndyrë të ulët, kripë dhe karbohidrate të...

View full details
$6.00
$4.00
Save 33%
Perustija Ajvar Shtepiak i Gjelbert Mild 560g (Perustija Home Made Green Ajvar Mild)
$7.79

Perustija Ajvar Shtepiak i Gjelbert Mild 560g (Perustija Home Made Green Ajvar Mild)

FreshAlb

• Perustija Ajvar Shtepiak i Gjelbert Mild Perberesit: speca te gjelbert te pjekur, patëllxhan i pjekur, vaj luledielli, mustard dhe hudher.   🥄Pes...

View full details
$7.79
Pinjur Home Made Vava 550 g
$6.99

Pinjur Home Made Vava 550 g

Vava

• Pingjur-i i veçantë i Vava-s përdor një recetë familjare për të kombinuar specat e kuqe të qëruar me domate të pjekur, hudhër dhe majdanoz • Më ...

View full details
$6.99
Vava Ajvar Home Made Mild 540 gram
$6.99

Vava Ajvar Home Made Mild 540 gram

Vava

• Një specialitet maqedonas! Speca të kuq të qëruar, të pjekur në furrë dhe të përzier me patëllxhan e hudhër.  Kjo përhapje e butë dhe e shijshm...

View full details
$6.99
VAVA Balkan Zakuska 480g
$7.49

VAVA Balkan Zakuska 480g

FreshAlb

• Va-Va Balkan Zakuska Delicatesse me perime të pjekura 480g, është bërë në recetë tradicionale Rumune duke përdorur speca, patëllxhan, qepë dhe hu...

View full details
$7.49
Sale

Unavailable

Sold Out