Ajvar Home Made Vava Hot 540 g

by Vava
$6.99
• Një specialitet maqedonas!
  • Specat e kuq të qëruara me dorë dhe piper të kuq djegës janë të pjekur në një furrë dhe të përzier me patëllxhan të pjekur dhe hudhër. 
  • 🥄 Peshon 540g.
  •  Ky ajvar është i djegëst 🌶️ Spicy
Sale

Unavailable

Sold Out