Turshi

Fefferonka te Verdha Djekes (Hot) VAVA 530 gram
$4.69

Fefferonka te Verdha Djekes (Hot) VAVA 530 gram

Vava

• Feferonka të verdha djegëse prodhuar nga Vava, të njohura ndryshe edhe si speca mesdhetare • Janë 100% natyrale, pa gluten, konservues dhe shije...

View full details
$4.69
Speca T Kuqe T Vogla me Djathe VAVA 540 gram
$8.99

Speca T Kuqe T Vogla me Djathe VAVA 540 gram

Vava

• Speca të kuq të vegjël me djathë, prodhuar nga Vava • Përzierja është thjesht e mrekullueshme 🥄 Peshojnë 540g

$8.99
Kastraveca Turshi te Vogla (Gherkins) 540 gram
$3.99

Kastraveca Turshi te Vogla (Gherkins) 540 gram

Vava

• Kastraveca të vegjël turshi, prodhuar nga Vava • 100% natyralë • Asnjë ngjyrë artificiale, shije ose konservues 🥄 Peshon 540g

$3.99
Speca t Kuqe Turshi te Pjekura ne Zjarr me Huder Vava 550 gram
$4.99

Speca t Kuqe Turshi te Pjekura ne Zjarr me Huder Vava 550 gram

Vava

• Specat e kuq të pjekur janë një klasik i lashtë, dhe Vava prodhon një ndër më të mirët • Piqen me hudhër, pastaj turshi në një salcë të lehtë me...

View full details
$4.99
Tomato Peppers with Cheese (Speca Domateve me Djath) VAVA 540 gram
$8.99

Tomato Peppers with Cheese (Speca Domateve me Djath) VAVA 540 gram

Vava

• Speca, domate dhe djathë, të prodhuar nga Vava • Këta speca të përzierë janë nga më të mirët 🥄 Peshojnë 540g

$8.99
Laker Turshi 4 Lbs
$9.99

Laker Turshi 4 Lbs

FreshAlb

• E Importuar nga Maqedonia- Keep Frozen 🥄 Peshon 4LB

$9.99
Lutenica Home Made Roasted Vegetable Spread Vava 550 g
$7.99

Lutenica Home Made Roasted Vegetable Spread Vava 550 g

Vava

• E prodhuar nga Vava, është një përzierje djegëse, e bërë në shtëpi, e zezë me speca të pjekura të kuqe dhe fefferoni, domate, karrota dhe hudhra ...

View full details
$7.99
Fefferonka te Xhelberta Djekes (Hot) 510 gram
$4.69

Fefferonka te Xhelberta Djekes (Hot) 510 gram

Vava

• Feferonka të gjelbërta djegëse prodhuar nga Vava, të njohura ndryshe edhe si speca mesdhetare • Janë 100% natyrale, pa gluten, pa konservues dhe...

View full details
$4.69
Home Made Gravqe ne Tavqe Pasul VAVA 520 g
$7.39

Home Made Gravqe ne Tavqe Pasul VAVA 520 g

Vava

• Sallatë mesdhetare me fasule të pjekura nga Vava • Kjo është një nga pjatat unike nga rajoni i Ballkanit dhe Vava e bën pikërisht ashtu siç e di...

View full details
$7.39
Sale

Unavailable

Sold Out