Pije

Pije
Jupi Portokall 1.5 Liter
$3.49

Jupi Portokall 1.5 Liter

Kolinska

• Aroma është natyrale 🥄 Përmban 1.5L • LIMIT 1 PER CUSTOMER! 

$3.49
Fructal Leng i  Dredhzes 200 ml
$1.49

Fructal Leng i Dredhzes 200 ml

Fructal

• Lëng luleshtrydheje i prodhuar nga Fructal • Prodhuar me luleshtrydhe të klasit të parë 🥄 Përmban 200ml • LIMIT 3 PER CUSTOMER! 

$1.49
Fructal Leng I Dredhezave Premium 1 Liter
$3.99

Fructal Leng I Dredhezave Premium 1 Liter

Fructal

• LIMIT 1 PER CUSTOMER!  🥄Permban 1L

$3.99
Jupi Portokall 0.25 Liter
$1.29

Jupi Portokall 0.25 Liter

Kolinska

• LIMIT 3 PER CUSTOMER!  🥄 Permban 0.25L

$1.29
Schweppes Bitter Lemon
$4.99

Schweppes Bitter Lemon

FreshAlb

Schweppes Bitter Lemon u krijua në Londër në vitin 1957. Është një përzierje komplekse me lëvore portokalli dhe limon, duke përdorur një përzierje ...

View full details
$4.99
Jaffa Plus Leng i Vishnjes (Cherry Juice) 2 Litra
Sold out
$4.99

Jaffa Plus Leng i Vishnjes (Cherry Juice) 2 Litra

Jaffa Plus

• Pije joalkoolike freskuese me vishnje, prodhuar nga Jaffa • Aroma është natyrale • E pasterizuar 🥄 Përmban 2L • LIMIT 1 PER CUSTOMER! 

$4.99
Sold out
Fructal Leng I Pjeshkes Premium 1 Liter
$3.99

Fructal Leng I Pjeshkes Premium 1 Liter

Fructal

• Lëng pjeshke i prodhuar nga Fructal • Prodhuar me pjeshke të klasit të parë 🥄 Përmban 1L • LIMIT 1 PER CUSTOMER! 

$3.99
Fructal Leng I Kajsise Premium 1 Liter
$3.99

Fructal Leng I Kajsise Premium 1 Liter

Fructal

• Lëng kajsije dhe molle i prodhuar nga Fructal • Prodhuar me kajsi dhe molle të klasit të parë 🥄 Përmban 1L • LIMIT 1 PER CUSTOMER! 

$3.99
ÇAJ Filiz 500 gr
$7.99

ÇAJ Filiz 500 gr

FreshAlb

Çaji Filiz përmban një sasi të lartë të gjetheve bud të bimëve për çaj. Cilësia e përzierjes është e dukshme për të gjithë ata që e shijojnë atë....

View full details
$7.99
Omur Ajran
$2.49

Omur Ajran

FreshAlb

Ajran- është një pije tradicionale turke e ftohtë e cila bëhet nga kosi, ujë dhe kripë. Jo vetëm freskuese, ÖMÜR Ayran është gjithashtu e shijshme ...

View full details
$2.49
Radenska Uje Me Gaze 1.5 Liter
$2.79

Radenska Uje Me Gaze 1.5 Liter

Radenska

• Ujë i gazuar Radenska • Nga thellësitë e tokës, larg ndotjes, një dhuratë shumë e veçantë e natyrës buron vazhdimisht • Tre burime minerale pra...

View full details
$2.79
Cedevita GO Limonade 345 ml
$1.99

Cedevita GO Limonade 345 ml

Cedevita

• Cedevita • Kombinimi i shijshëm i ëmbël i shijeve Lemon Cedevite është freskimi më i mirë, por gjithashtu një burim i shkëlqyer dhe i besueshëm i...

View full details
$1.99
Cockta Origjinale 1.5 Liter
$3.99

Cockta Origjinale 1.5 Liter

Kolinska

• Kolinska • Shije të veçanta natyrore të kombinuara me vallëzimin delikatë të karamelit, barit, koktejeve të njëmbëdhjetë llojeve të bimëve dhe CO...

View full details
$3.99
Kiseljak Uje Me Gaze 1.5 Liter
$2.79

Kiseljak Uje Me Gaze 1.5 Liter

Kiseljak

• Uji natyral i gazuar Sarajevski Kiseljak është i pasuruar me minerale në rrjedhën e tij nga burimi 🥄 Përmban 1.5L • LIMIT 1 PER CUSTOMER! 

$2.79
Kafe Shqiptare Skenderbeu 250gr
$6.49

Kafe Shqiptare Skenderbeu 250gr

FreshAlb

Kafeja Shqiptare SKËNDERBEU është një kafe unike shqiptare me një shije që do t'ju bëj të kerkoni për më shumë. Kafe Shqiptare zgjedh vetëm kokrr...

View full details
$6.49
Sale

Unavailable

Sold Out