Pije

Pije
Jupi Portokall 1.5 Liter
$3.49

Jupi Portokall 1.5 Liter

Kolinska

• Aroma është natyrale 🥄 Përmban 1.5L • LIMIT 1 PER CUSTOMER! 

$3.49
Fructal Leng i  Dredhzes 200 ml
$1.49

Fructal Leng i Dredhzes 200 ml

Fructal

• Lëng luleshtrydheje i prodhuar nga Fructal • Prodhuar me luleshtrydhe të klasit të parë 🥄 Përmban 200ml • LIMIT 3 PER CUSTOMER! 

$1.49
Fructal Leng I Dredhezave Premium 1 Liter
$3.99

Fructal Leng I Dredhezave Premium 1 Liter

Fructal

• LIMIT 1 PER CUSTOMER!  🥄Permban 1L

$3.99
Schweppes Bitter Lemon
$4.99

Schweppes Bitter Lemon

FreshAlb

Schweppes Bitter Lemon u krijua në Londër në vitin 1957. Është një përzierje komplekse me lëvore portokalli dhe limon, duke përdorur një përzierje ...

View full details
$4.99
Jupi Portokall 0.25 Liter
$1.29

Jupi Portokall 0.25 Liter

Kolinska

• LIMIT 3 PER CUSTOMER!  🥄 Permban 0.25L

$1.29
Fructal Leng I Pjeshkes Premium 1 Liter
$3.99

Fructal Leng I Pjeshkes Premium 1 Liter

Fructal

• Lëng pjeshke i prodhuar nga Fructal • Prodhuar me pjeshke të klasit të parë 🥄 Përmban 1L • LIMIT 1 PER CUSTOMER! 

$3.99
Jaffa Plus Leng i Vishnjes (Cherry Juice) 2 Litra
Sold out
$4.99

Jaffa Plus Leng i Vishnjes (Cherry Juice) 2 Litra

Jaffa Plus

• Pije joalkoolike freskuese me vishnje, prodhuar nga Jaffa • Aroma është natyrale • E pasterizuar 🥄 Përmban 2L • LIMIT 1 PER CUSTOMER! 

$4.99
Sold out
ÇAJ Filiz 500 gr
$7.99

ÇAJ Filiz 500 gr

FreshAlb

Çaji Filiz përmban një sasi të lartë të gjetheve bud të bimëve për çaj. Cilësia e përzierjes është e dukshme për të gjithë ata që e shijojnë atë....

View full details
$7.99
Fructal Leng I Kajsise Premium 1 Liter
$3.99

Fructal Leng I Kajsise Premium 1 Liter

Fructal

• Lëng kajsije dhe molle i prodhuar nga Fructal • Prodhuar me kajsi dhe molle të klasit të parë 🥄 Përmban 1L • LIMIT 1 PER CUSTOMER! 

$3.99
Omur Ajran
$2.49

Omur Ajran

FreshAlb

Ajran- është një pije tradicionale turke e ftohtë e cila bëhet nga kosi, ujë dhe kripë. Jo vetëm freskuese, ÖMÜR Ayran është gjithashtu e shijshme ...

View full details
$2.49
Fanta Exotic 330 ml Kanaqe
$1.79

Fanta Exotic 330 ml Kanaqe

FreshAlb

Fanta Exotic bën pikërisht atë që thuhet në ambalazh - është një përzierje ekzotike e shijeve të ndryshme të frutave, të vendosura së bashku për t...

View full details
$1.79
Radenska Uje Me Gaze 1.5 Liter
$2.79

Radenska Uje Me Gaze 1.5 Liter

Radenska

• Ujë i gazuar Radenska • Nga thellësitë e tokës, larg ndotjes, një dhuratë shumë e veçantë e natyrës buron vazhdimisht • Tre burime minerale pra...

View full details
$2.79
Cedevita GO Limonade 345 ml
$1.99

Cedevita GO Limonade 345 ml

Cedevita

• Cedevita • Kombinimi i shijshëm i ëmbël i shijeve Lemon Cedevite është freskimi më i mirë, por gjithashtu një burim i shkëlqyer dhe i besueshëm i...

View full details
$1.99
Cockta Origjinale 1.5 Liter
$3.99

Cockta Origjinale 1.5 Liter

Kolinska

• Kolinska • Shije të veçanta natyrore të kombinuara me vallëzimin delikatë të karamelit, barit, koktejeve të njëmbëdhjetë llojeve të bimëve dhe CO...

View full details
$3.99
Jaffa Leng Boronice- Kanaqe 250ml
$1.49

Jaffa Leng Boronice- Kanaqe 250ml

FreshAlb

• Pije joalkoolike freskuese me boronicë, prodhuar nga Jaffa • Aroma është natyrale • E pasterizuar 🥄 Përmban 250ml

$1.49
Jaffa Leng Pjeshke- Kanaqe 250ml
$1.49

Jaffa Leng Pjeshke- Kanaqe 250ml

FreshAlb

• Pije joalkoolike freskuese me pjeshkë, prodhuar nga Jaffa • Aroma është natyrale • E pasterizuar 🥄 Përmban 250ml

$1.49
Kiseljak Uje Me Gaze 1.5 Liter
$2.79

Kiseljak Uje Me Gaze 1.5 Liter

Kiseljak

• Uji natyral i gazuar Sarajevski Kiseljak është i pasuruar me minerale në rrjedhën e tij nga burimi 🥄 Përmban 1.5L • LIMIT 1 PER CUSTOMER! 

$2.79
Frutti- Leng Dredheze (Strawberry) 330 ml
$0.79

Frutti- Leng Dredheze (Strawberry) 330 ml

FreshAlb

Pije freskuese me shije dredheze, prodhuar nga kompania Frutti. Aroma është natyrale E pasterizuar Ky produkt është prodhim nga Kosova.   🥄 Pes...

View full details
$0.79
Frutti- Leng Pjeshke (Peach/ Glass Bottle) 250 ml
$1.69

Frutti- Leng Pjeshke (Peach/ Glass Bottle) 250 ml

FreshAlb

Pije freskuese me shije pjeshke, prodhuar nga kompania Frutti. Aroma është natyrale E pasterizuar Ky produkt është prodhim nga Kosova. 🥄Pesh...

View full details
$1.69
Ivi- Leng Portokalli (Orange Sparkling) 330 ml
$1.69

Ivi- Leng Portokalli (Orange Sparkling) 330 ml

FreshAlb

Pije freskuese e gazuar me shije portokalli, prodhuar nga Ivi. Aroma është natyrale E pasterizuar Ky produkt është prodhim nga Shqipëria.   ...

View full details
$1.69
Ivi- Leng Portokalli (Orange) 330 ml
$1.69

Ivi- Leng Portokalli (Orange) 330 ml

FreshAlb

Pije freskuese e gazuar me shije portokalli, prodhuar nga Ivi. Aroma është natyrale E pasterizuar Ky produkt është prodhim nga Shqipëria. ...

View full details
$1.69
Ivi- Leng Limoni (Lemon) 330 ml
$1.69

Ivi- Leng Limoni (Lemon) 330 ml

FreshAlb

Pije freskuese e gazuar me shije limoni, prodhuar nga Ivi. Aroma është natyrale E pasterizuar Ky produkt është prodhim nga Shqipëria.   🥄 ...

View full details
$1.69
Ivi- Leng Kajsie (Apricot) 330 ml
$1.69

Ivi- Leng Kajsie (Apricot) 330 ml

FreshAlb

Pije freskuese e gazuar me shije kajsie, e prodhuar nga Ivi. Aroma është natyrale E pasterizuar Ky produkt është prodhim nga Shqipëria.   🥄 ...

View full details
$1.69
Frutti- Leng Pjeshke (Peach) 1l
$2.79

Frutti- Leng Pjeshke (Peach) 1l

FreshAlb

Pije freskuese me shije pjeshke, prodhuar nga kompania Frutti. Aroma është natyrale E pasterizuar Ky produkt është prodhim nga Kosova.   🥄 P...

View full details
$2.79
Sale

Unavailable

Sold Out