Podravka- Biber i kuq 100gr

$2.79
  • Ky biber i butë mund të përdoret për të marinuar mishin para pjekjes ose tiganisjes, ose si mëlmes e supave të mishit dhe për salcat.
  • Është përdorur tradicionalisht si një përbërës sekret në shumë specialitete spanjolle.
🥄 Pesha 100gr
    Sale

    Unavailable

    Sold Out