Vegeta Shaker Podravka 170 g

$3.99

• Vegeta është erëza e famshme europiane e cila ka pushtuar botën e gatimit modern

• Ndjehet përbërja e sofistikuar dhe e balancuar e shtatë perimeve të ndryshme

• Është një shtojcë e shijshme për supa dhe salca

• Jepet në Shaker

🥄 Peshon 170g

Customer Reviews

No reviews yet Write a review
Sale

Unavailable

Sold Out