Vegeta Podravka  4 Lbs (2 Kgs)

Vegeta Podravka 4 Lbs (2 Kgs)

$17.49

• Vegeta është erëza e famshme europiane e cila ka pushtuar botën e gatimit modern

• Ndjehet përbërja e sofistikuar dhe e balancuar e shtatë perimeve të ndryshme

• Është një shtojcë e shijshme për supa dhe salca

🥄 Peshon 2 kg

-
+
wishlist
Type Unknown Type
Vendor Podravka

• Vegeta është erëza e famshme europiane e cila ka pushtuar botën e gatimit modern

• Ndjehet përbërja e sofistikuar dhe e balancuar e shtatë perimeve të ndryshme

• Është një shtojcë e shijshme për supa dhe salca

🥄 Peshon 2 kg