Vegeta ne Kanaqe (Cans) Podravka 500 g

$6.99

• Vegeta është erëza e famshme europiane e cila ka pushtuar botën e gatimit modern

• Ndjehet përbërja e sofistikuar dhe e balancuar e shtatë perimeve të ndryshme

• Është një shtojcë e shijshme për supa dhe salca

• Në kanaçe

🥄 Peshon 500g

Sale

Unavailable

Sold Out