Vanilla Sheqer (Vanilla Sugar) Podravka 10 g

Vanilla Sheqer (Vanilla Sugar) Podravka 10 g

$0.69

• Podravka

• Sheqeri vanilje ka qenë prej kohësh një shtesë e preferuar dhe e pashmangshme për një shumëllojshmëri të produkteve të ëmbëlsirave, me aromë dhe shije të dallueshme dhe të papërmbajtshme.

• BestBuy AWARD 2014/2015

🥄 Peshon 10g
-
+
wishlist
Type Unknown Type
Vendor Podravka
• Podravka

• Sheqeri vanilje ka qenë prej kohësh një shtesë e preferuar dhe e pashmangshme për një shumëllojshmëri të produkteve të ëmbëlsirave, me aromë dhe shije të dallueshme dhe të papërmbajtshme.

• BestBuy AWARD 2014/2015

🥄 Peshon 10g