Tomato Peppers with Cheese (Speca Domateve me Djath) VAVA 540 gram

Tomato Peppers with Cheese (Speca Domateve me Djath) VAVA 540 gram

$8.99

• Speca, domate dhe djathë, të prodhuar nga Vava

• Këta speca të përzierë janë nga më të mirët

🥄 Peshojnë 540g

-
+
wishlist
Type Unknown Type
Vendor Vava

• Speca, domate dhe djathë, të prodhuar nga Vava

• Këta speca të përzierë janë nga më të mirët

🥄 Peshojnë 540g