Pudding çokollatë Podravka 45 g

Pudding çokollatë Podravka 45 g

$0.99

• Podravka

• Sekreti i këtij përsosuri gustator qëndron në raportin e çokollatës së shkëlqyer të errët dhe pluhur kakao.

• Puding përmban deri në 18% pluhur kakao dhe pluhur me çokollatë 13% ...

🥄 Peshon 45g
-
+
wishlist
Type Puding
Vendor Podravka
• Podravka

• Sekreti i këtij përsosuri gustator qëndron në raportin e çokollatës së shkëlqyer të errët dhe pluhur kakao.

• Puding përmban deri në 18% pluhur kakao dhe pluhur me çokollatë 13% ...

🥄 Peshon 45g