Pudding Dredheza Podravka 40 g

$0.99
• Podravka

• Luleshtrydhe e pasur krem.

• Puding i aromës së ëmbël të luleshtrydheve është një ëmbëlsirë e lehtë për dashamirët e shijeve të frutave dhe është ideale për desserts verore, nga ëmbëlsirat e frutave deri në ëmbëlsira.


🥄 Peshon 40g
Sale

Unavailable

Sold Out