Podravka - Xhem nga Kaqa 860gr

$7.99
  •  Fruta të shijshme të kaqave kur deshironi te shijoni diçka të shijshme.
  •  Zgjedhje ideale për të gjithë ata që e duan këtë shije të mrekullueshme aromatike.
  • Rose-hip përmban një përqindje të lartë të vitaminës C dhe acide frutash.

🥄Pesha 860gr

Sale

Unavailable

Sold Out