Podravka Gullash i Lopes 300 gram

Podravka Gullash i Lopes 300 gram

$5.99

• Gulash lope i prodhuar nga Podravka

• Mishi i gulashit është bërë me copa të përgatitura në salcë të shijshme, duke përdorur vetëm bimët dhe erëzat më të mira

• Është një zgjidhje e shkëlqyer për një vakt të shpejtë dhe të shijshëm

🥄 Peshon 300g

-
+
wishlist
Vendor Podravka

• Gulash lope i prodhuar nga Podravka

• Mishi i gulashit është bërë me copa të përgatitura në salcë të shijshme, duke përdorur vetëm bimët dhe erëzat më të mira

• Është një zgjidhje e shkëlqyer për një vakt të shpejtë dhe të shijshëm

🥄 Peshon 300g