Lino Frutolino 200gr

$4.79
  • Ushqim për fëmijët
  • Përgatitur me ujë ka një shije të papërmbajtshme me shije frute, sidomos për fëmijët, dhe pasi ajo është e pasuruar me vitamina A, B1, B2, B6, C, D, E, niacin dhe acid folik, dhe kalciumi ofron një ushqim kalori për zhvillimin e duhur të organizmit të fëmijës.
  • Me frute dhe i fuqishëm!

🥄 Pesha 200gr
Sale

Unavailable

Sold Out