Labne Merve 450gr

$4.49
  • Tradicionalisht e bërë nga kullimi i hirrës nga kosi pak i kripur, Labne është një djathë i trashë dhe i butë i kosit dhe mjaft i shëndetshem.
  • Gjithashtu është mjaft e pasur për t'u përdorur si zëvendësim për krem kosi.
  • This item is a cold/frozen item shipped with IcePacks. Depending on your location from our warehouse(New York) we highly recommend you choose Express Shipping/3 Days Select especially if you live in the West Coast  to avoid any spoilage of the product. You agree that FreshAlb is not responsible for any spoilage of this product during transit.
🥄 Peshon 450gr

Customer Reviews

Based on 1 review Write a review
Sale

Unavailable

Sold Out