Krinos Djath Feta Bullgari 900 gram

Krinos Djath Feta Bullgari 900 gram

$9.99

• Djathë i bardhë bullgar i prodhuar nga Krinos

• Me qumësht të të pasterizuar deleje dhe lope

🥄 Peshon 900g

-
+
wishlist
Type Djathë
Vendor Krinos

• Djathë i bardhë bullgar i prodhuar nga Krinos

• Me qumësht të të pasterizuar deleje dhe lope

🥄 Peshon 900g