Kvasac Instant (Dry Yeast) 4+1 Gratis (5 cope)  35 g

Kvasac Instant (Dry Yeast) 4+1 Gratis (5 cope) 35 g

$2.29

• Lagja Instant Podravka përdoret për përgatitjen e shpejtë dhe të lehtë të brumit të ëmbël dhe të kripur ...

🥄 Peshon 35g
-
+
wishlist
Vendor Podravka
• Lagja Instant Podravka përdoret për përgatitjen e shpejtë dhe të lehtë të brumit të ëmbël dhe të kripur ...

🥄 Peshon 35g