Krinos- Djathë Feta (Greek) 400gr

$9.99
  • Krinos- Djathë Feta Greke është e njohur për qumështin e kualitetit të lartë dhe metodat tradicionale të prodhimit të djathit.
  • Ky djathë ka një shije të veçantë dhe të pasur me përmbajtje të lartë proteinike, me shumë kalcium dhe pa gluten.
  • This item is a cold/frozen item shipped with IcePacks. Depending on your location from our warehouse(New York) we highly recommend you choose Express Shipping/3 Days Select especially if you live in the West Coast  to avoid any spoilage of the product. You agree that FreshAlb is not responsible for any spoilage of this product during transit.
🥄 Pesha 400gr

Customer Reviews

Based on 4 reviews Write a review
Sale

Unavailable

Sold Out