Kras- Napolitanke Mocca 330gr

by Kras
$2.99
  • Biskota
  • Mocca Wafers Karst i Napolitanke në një kuti prej 11.6oz (330g). Një kombinim i jashtëzakonshëm i pllakave crunchy dhe një shumëllojshmëri të krem shijshme ofron një përzgjedhje të pasur të flavors, si rezultat i shumë vjet përvojë dhe traditë në prodhimin e pllakave.
  • Shërbyer me pije të preferuar të nxehtë, kafe ose çaj. • Produkti i Kroacisë.
  • Kras


🥄 Pesha 330gr

Customer Reviews

No reviews yet Write a review
Sale

Unavailable

Sold Out