Kras Keksa Per Caj 500 gram

Kras Keksa Per Caj 500 gram

$3.99

• Biskota çaji, prodhuar nga Kras

• Biskotat e çajit janë një shtesë perfekte për mëngjesin tuaj

• E përsosur për çaj, kafe dhe qumësht

🥄 Peshojnë 500g

-
+
wishlist
Type Keksa
Vendor Kras

• Biskota çaji, prodhuar nga Kras

• Biskotat e çajit janë një shtesë perfekte për mëngjesin tuaj

• E përsosur për çaj, kafe dhe qumësht

🥄 Peshojnë 500g