Kras Animal Kingdom Cokollade 15 g

by Kras
$0.30

• Kjo çokollatë e Mbretërisë së Kafshëve është çokollata e hollë e qumështit, dhe forma e saj dhe shija e vërtetë e çokollatës së vërtetë të qumështit e bëjnë atë të përsosur për momentet e ëmbla të fëmijëve.

🥄 Peshon 15g

Sale

Unavailable

Sold Out