Home Made Gravqe ne Tavqe Pasul VAVA 520 g

Home Made Gravqe ne Tavqe Pasul VAVA 520 g

$7.39

• Sallatë mesdhetare me fasule të pjekura nga Vava

• Kjo është një nga pjatat unike nga rajoni i Ballkanit dhe Vava e bën pikërisht ashtu siç e dikton tradita

🥄 Peshon 520g

-
+
wishlist
Type Unknown Type
Vendor Vava

• Sallatë mesdhetare me fasule të pjekura nga Vava

• Kjo është një nga pjatat unike nga rajoni i Ballkanit dhe Vava e bën pikërisht ashtu siç e dikton tradita

🥄 Peshon 520g