Vava- Fërgesë 490gr

by Vava
$7.99
  • Fërgesë e prodhuar nga Vava
  • Fërgesa është një delikatesë shqiptare, një përzierje e pasur piperi të kuq e përzier me erëza dhe djathë të veçantë feta
  • Natyrisht pa gluten, pa konservues dhe shije apo ngjyrues artificialë

🥄 Peshon 490gr

Customer Reviews

Based on 1 review Write a review
Sale

Unavailable

Sold Out