Fefferonka te Xhelberta Djekes (Hot) 510 gram

Fefferonka te Xhelberta Djekes (Hot) 510 gram

Sold out.

Type Unknown Type
Vendor Vava

• Feferonka të gjelbërta djegëse prodhuar nga Vava, të njohura ndryshe edhe si speca mesdhetare

• Janë 100% natyrale, pa gluten, pa konservues dhe shije apo ngjyrues artificialë

• Të përshtatshme për sallata, supa, salcë makaronash dhe sanduiçe

🥄 Peshojnë 530g