Fant- Erëza(Seasoning) për Qebapa dhe Qyfte 40gr

$1.49
  • Me keto ereza te mrekullueshme ju mund te pergaditni qebapa dhe qyfte, nje specialitet Ballkanik me mish. Ky produkt mund te perdoret kur pergaditni shkopinje me mish te grire dhe hamburgera, receta e te cilave eshte e perfshire ne ambalazh. Eshte nje pregaditje e perzierjeve te zgjedhura te erezave dhe perimeve te cilat i japin ushqimit nje shije te shijshme, duke e bere pregaditjen e ushqimit te shpejte dhe te lehte.

🥄 Pesha 40gr

Sale

Unavailable

Sold Out