Fant- Erëza(Seasoning) për Peshk & Supë Peshku 60gr

$1.69
  • Per nje ushqim te shpejte, te shijshem dhe te lehte, shtoi peshkut pembajtjen e ketij paketimi! Nje perzgjedhje e kujdesshme e erezave te perziera qe permbajne te gjithe perberesit e nevojshem per nje ushqim me shije te plote. 

🥄 Pesha 60gr

Sale

Unavailable

Sold Out