Fant- Erëza(Seasoning) për Gullash 65gr

$1.69
  • Përzierje erëzash nga Podravka
  • Bëni gatimin tuaj më të shpejtë dhe më të lehtë me këto erëza të këndshme në një paketë - gjithçka që ju nevojitet për të bërë çomlekun hungarez, gulashin dhe piperin
  • Thjeshtë dhe e lehtë!

🥄 Pesha 65gr

Customer Reviews

Based on 5 reviews Write a review
Sale

Unavailable

Sold Out