Dorina- Çokollatë me Oriz 220gr

$3.49
  • Kraš
  • Çokollata me cilësi të lartë kanë qenë gjithmonë një sinonim për cilësinë që besohet pa dyshim, dhe emri i ri dhe identiteti i ri vizual u pranuan në vitin 1996, kur u paraqit Dorina.
  • Fitimi i shumëfishtë i njohjes së konsumatorit, konfirmon cilësinë e tij çdo vit përsëri dhe justifikon besimin.
  • 20 shijet e Dorinës janë një sfidë e vërtetë për gourmet, por edhe një moment lumturie për ata që e kanë të vështirë të kapin pak kohë për kënaqësi dhe relaksim të përditshëm.

🥄 Pesha 220gr

Sale

Unavailable

Sold Out