Podravka- Përzierje e gatshme për krepa 200gr

$3.19
  • Krepat janë një nga ato ushqimet që duken të vështira për t'u zotëruar, por kjo përzierje e bën përgatitjen e tyre shumë të shpejtë dhe të lehtë. Çdo paketë përmban kombinimin e përsosur të miellit, qumështit, vezëve, sheqerit dhe kripës. Thjesht shtoni ujë, përzieni dhe gatuaje, pastaj e shërbeni me mbushjen tuaj të preferuar, dhe krepat tuaj janë të shijshm dhe të papërmbajtshëm! Shtoni 400ml ujë në këtë përzierje prej 200g.
  • Bën 8 - 10 krepa (palacinke)
  • Përbërësit: miell gruri, pluhur qumështi i skremuar, pluhur veze, sheqer, brumë (bikarbonat natriumi, diphosphate tetrasodium), kripë.
🥄 Pesha 200gr

Customer Reviews

Based on 1 review Write a review
Sale

Unavailable

Sold Out