Kras- Bronhi Original 100gr

by Kras
$1.99

• Bronhi kras

• Bronhi Toffees pa aroma artificiale ose ngjyra, kanë të gjitha përfitimet e karamelit funksional dhe janë veçanërisht të dobishme për rrugët e frymëmarrjes.

• Marku Bronhi Karamele, i njohur dhe popullor për 90 vitet e fundit, tani po shtrihet për herë të parë, dhe variantet kanë një shije të re dhe më të fortë.

• Kombinimi i mentolit dhe eukaliptit në kombinim me 15 bimë mesdhetare prodhon një shije të njohur dhe një ndjenjë të qëndrueshme freski.

• Receta origjinale Bronhi ka mbetur e pandryshuar: një përzierje unike e likerëve, anise dhe mjeteve të tjera me karamel natyral.

🥄 Pesha 100gr

Customer Reviews

Based on 6 reviews Write a review
Sale

Unavailable

Sold Out