Bonbone me Limon Vava

Bonbone me Limon Vava

$1.79

• Bonbone me limon

• Vava

• Ëmbëlsirat shumë të shijshme dhe freskuese të bëra me shtimin e ekstraktit të limonit.

• Keni një karamele të madhe për njerëzit që duan ngrënie gjithmonë me ju, sepse karamele ...

🥄 Pesha 200g

-
+
wishlist
Type Unknown Type
Vendor Vava

• Bonbone me limon

• Vava

• Ëmbëlsirat shumë të shijshme dhe freskuese të bëra me shtimin e ekstraktit të limonit.

• Keni një karamele të madhe për njerëzit që duan ngrënie gjithmonë me ju, sepse karamele ...

🥄 Pesha 200g