Dorina çokollate me oriz Riza 130 g

by Kras
$2.29

• Kraš

• Çokollata karstike me cilësi të lartë kanë qenë gjithmonë një sinonim për cilësinë që besohet pa dyshim, dhe emri i ri dhe identiteti i ri vizual u pranuan në vitin 1996, kur u paraqit Dorina.

• Fitimi i shumëfishtë i njohjes së konsumatorit, konfirmon cilësinë e tij çdo vit përsëri dhe justifikon besimin.

• 20 shijet e Dorinës janë një sfidë e vërtetë për gourmet, por edhe një moment lumturie për ata që e kanë të vështirë të kapin pak kohë për kënaqësi dhe relaksim të përditshëm.

🥄 Peshon 130g

Sale

Unavailable

Sold Out